payoneer kartica

payoneer kartica

Payoneer kartica

Payoneer MasterCard kartica najbolje je rješenje za podizanje zarada ukoliko se bavite internet poslovanjem. To je osnovni razlog zašto je volim i preporučam;

Payoneer MasterCard kartica prihvaćena je u 210 zemalja svijeta i najjeftinije je riješenje za podizanje zarada i primanje uplata od kompanija za koje radite.

Payoneer je jedna od glavnih kartičnih kuća koja izdaje MasterCard karticu.

S vašom Payoneer karticom možete plaćati u svim trgovinama i objektima gdje primaju kartice. Također možete novac i podići direktno s bankomata.

Karticu je lako naručiti i ona u kratkom roku stigne na vašu kućnu adresu.

U video tutorijalu ispod pogledajte kako da naručite vlastitu Payoneer karticu i usput dobijete 25 dolara bonusa na poklon!

Klikni na ovaj link ili na plavi gumb ispod i naruči karticu

Naruči besplatno karticu i uzmi 25$ bonusa

 

Payoneer kartica. Par natuknica koje su bitne kad budete radili zahtjev za narudžbu:

  • Odnedavno je Payoneer na završnom koraku pri naručivanju kartice stavio opciju da ispunite podatke vašeg trenutnog bankovnog računa (vidi sliku):

payoneer-kartica-naruci

Pa onda samo popunite te podatke. Pod Bank Name upisujete ime banke (npr. Privredna banka Zagreb d.d.). Pod Account Name upisujete vaše ime i prezime (npr. Ivan Kovacic). U rubriku BIC upisujete SWIFT (BIC) kod od vaše banke (npr. PBZGHR2X) – ako ne znate koji je SWIFT kod vaše banke na ovom linku ovdje možete provjeriti: https://www.hnb.hr/temeljne-funkcije/platni-promet/vodeci-brojevi-banaka. U posljednju rubriku upisujete vaš IBAN broj bankovnog računa. 

  • Nakon zahtjeva moguće je da će Vas Payoneer tražiti dodatni sigurnosni korak (jer ipak vi otvarate kartični račun) da pošaljete sliku osobne iskaznice. Samo skenirajte prednju i stražnju stranu osobne ili uslikajte pomoću mobitela ili digitalnog aparata i pošaljite Payoneeru u odgovoru na email koji vam pošalju gdje vas to traže.
  • Pripazite da do kraja obavite proces narudžbe kartice jer samim otvaranjem Payoneer naloga (registracije) ne znači da je i kartica naručena. Potrebno je (u nekim slučajevima) da se ulogirate u Payoneer account i odaberete opciju u meniju “Order Card” i popunite tražene podatke. Potom vam šalju karticu na adresu.
  • Treba napomenuti da na ovu karticu ne možete vršiti privatne uplate i sami stavljati novac. Ona služi isključivo za podizanje zarada. Također vam na vašu Payoneer MasterCard karticu novac može uplaćivati svatko tko ima također istu karticu. Prebacivanje novca s Payoneer kartice na Payoneer karticu je bez provizije. 
  • U komentarima ispod ovog članka možete vidjeti i pronaći odgovore na neka vaša pitanja, a ako ima nešto specifično što vas zanima ili želite moju asistenciju slobodno mi se javite i bit će mi drago ako ću moći pomoći. 
Imate pitanje u vezi Payoneer kartice
Unesite vaš email na koji želite da vam odgovorim na pitanje
Odgovor na pitanje stiže u roku max. 12 sati

 

 

Klikom na zeleni gumb pogledajte odgovore na najčešća pitanja u vezi kartice: 

 

Podijelite znanje s drugima:
Kako zaraditi?
SISTEM će vam pokazati:
  • Kako zaraditi brzo
  • Kako uživati pri tome
  • Kako izbjeći početničke greške