Dobrodošli u novi, bolji svijet!2020-03-22T16:29:54+00:00

InFace Invest Group (SFT21) – Definitivno najveći poslovni projekt na internetu s naših prostora!

sft21_inface_invest_group

Želim vas pozdraviti u ime kompanije InFace Invest Group te Vam zaželjeti iskrenu dobrodošlicu u kompaniju i u našu SFT21 online zajednicu!

Iza nas je dvadesetak godina edukacije, istraživanja, proučavanja, usavršavanja i stalnog nadograđivanja postojećeg znanja i vještina u poslovima koji uključuju IT poslovanje, financijska ulaganja, istraživanja tržišta, mrežne odnose većeg broja ljudi, marketing i internet poslovanje uopće, uz mnoge druge poslove. Sve to je rezultiralo osnivanjem kompanije i jedinstvenom poslovnom ponudom sa kojom se na ”velika vrata” želimo predstaviti Vama, našim budućim poslovnim suradnicima.

SFT21 Business Concept

Franšizni online poslovni model genijalan u svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti namijenjen je svima koji žele pokrenuti svoje vlastito internet poslovanje.

Našim članovima, budućim franšizerima ponudili smo 90-dnevno poslovanje bez ikakvog mogućeg rizika, odnosno garanciju na zadovoljstvo poslovanjem koja Vam pruža mogućnost da po isteku 90-tog dana odlučite da li želite poslovanje nastaviti ili želite odustati od poslovanja, uz 100%-tni povrat uložene investicije u tom periodu.

Poslovanje bez rizika dovoljan je razlog da nam se pridružite!

Biznis koji je zaobišao sve probleme s kojima se susreću ostali internet poslovi. 

Ako ste ikada radili (ili radite) nekakav posao mrežnog marketinga, onda ste se susretali s ovim: 

 • Uvijek je postojao rizik od toga da izgubite veliki novac, a da ništa značajno ne zaradite
 • Jedna noga (linija) vam je uvijek bila jača i novac je stalno bio “na čekanju” jer nikako niste uspijevali postići balans
 • Uvijek su oni “ispod” tzv “mali”, hranili one “iznad”, tzv, “velike”
 • Bilo je teško postići kvalitetnu duplikaciju i mnogi članovi tima su bili neaktivni
 • Nije bilo kvalitetne podrške mentora ili kompanije da vas vodi i pomogne vam
 • Niste uspijevali postići stabilne pasivne prihode, a kamoli financijsku slobodu

E pa, nadam se da ste spremni na REVOLUCIJU u poslovanju jer RJEŠENJE je stiglo, i ono se zove – SFT21

Osobno sam na ovakvu priliku čekao, pa slobodno mogu reći, od kada sam krenuo u affiliate poslovanje. A u industriji sam već preko 7 godina. Ostvario sam uspjeh u raznim poslovanjima, ali sada po prvi puta imam priliku, a vi ZAJEDNO sa mnom, biti na početku jedne velike priče. Poslovnog modela koji ima potencijal nadmašiti sve do sada viđeno. 

No, pustimo činjenice i argumente da govore, a ne da ja tu sipam lovorike. Jer svatko “svoga konja hvali”, ali činjenice su ono što presuđuje. 

I zato OBAVEZNO pogledajte ovu VIDEO PROMOCIJU! Traje sat vremena i JAKO JE BITNO pogledati na miru, pokušati shvatiti što je više moguće, a zatim pogledati još jednom radi boljeg razumijevanja. Ovo je možda i najbitnija stvar koju ste pogledali u zadnje vrijeme i nemojte to olako shvatiti. 

Pogledajte kraći (30-minutni) webinar u kojemu sam objasnio po čemu je ovo poslovanje posebno:

Pogledajte PowerPoint promociju:

Kada sam od bliskog kolege i mentora među prvima čuo za InFace Invest mogućnost, isprva sam reagirao onako “ma, vjerojatno još jedna prilika, ali idem poslušati“. Ali, kada sam u direktnom razgovoru vidio sve detalje kompenzacijskog plana malo je reći da sam se ODUŠEVIO

I shvatio sam da ovo NIKAKO NE SMIJEM PROPUSTITI! Uvijek govorim da najviše košta propuštena prilika, a imam osjećaj da kada bi ovo propustio bio bih kao oni koji su propustili kupiti dionice Facebooka na samom početku dok je malo tko shvaćao što će on postati. 

Zašto je bitno reagirati što prije?

Kompanija inFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao starta sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, vlastita kriptovaluta i blockchain, vlastita društvena mreža (SFToYou) te vlastiti platni procesor i još mnogo toga.

Posebnost ovog sustava:

 • NEMA RIZIKA

  90-dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sustav i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA.

 • Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.

 • Model umrežavanja i raspodjela profita te sistemska škola sa 7 razina.

Ako ste pogledali VIDEO PROMOCIJU iznad…

Onda vam je jasno zašto je bitno odmah krenuti u akciju. U tijeku su (pred)registracije i mnogi lideri s naših prostora su već dio tima, a s obzirom da ovdje nema “onaj iznad ili onaj ispod” kao što je to drugdje, nego da svi ZAJEDNO gradimo tim i SVI ZAJEDNO radimo kao jedan onda nadam se shvaćate kolika je to prednost za sve koji će nam se pridružiti.

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i krenete ostvarivati zarade od $5.000, pa i preko $10.000 mjesečno i više, onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika. 

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost. 

Upute kako se registrirati

Drago mi je da ste ozbiljni u naumu da ostvarite financijsku slobodu jer s takvim ljudima najviše volim surađivati – s ljudima “od akcije”, pobjednicima i onima koji se ne zadovoljavaju prosječnim životom.

Možda toga u ovom trenutku niste svjesni, (vjerujem da vam je možda još sve malo konfuzno), ali ovo je jedna od onih prilika kakve se u životu pojavljuju jednom u 20 godina. Tko ovo prepozna sada na početku, usuđujem se reći, bit će bogat čovjek.

Prije nego što odgledate video upute u kojima je SVE pojašnjeno idemo vidjeti što će vam sve trebati:

VIDEO UPUTE – KAKO SE REGISTRIRATI

Moj je savjet da najprije jednom odgledate video kako biste vidjeli što vam je sve potrebno pa potom da pratite upute i da obavite registraciju. 


Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili vam zatreba asistencija javite mi se:

 • direktno na email: [email protected]
 • Ili na mobitel/Viber/WhatsApp: +385 (0)91 2222 594 

NAPOMENA: Postoji i BRŽI način da postanete korisnik te da vam ja osobno, kao vaš mentor i preporučitelj, omogućim ulaz u kompaniju. Tada ne morate u startu otvarati platne procesore. Javite mi se direktno za više detalja pa ću vam asistirati oko toga. 


Imajte na umu da NEMATE RIZIKA!

Moj vam je savjet da odmah krenete sa 30$ ili sa 105$ startnim paketom, jer apsolutno NIKAKVOG RIZIKA NEMATE s obzirom na 90-dnevnu GARANCIJU povrata novca. No, možete krenuti i sa samo 10$ kako biste pregledali sistem iznutra te se upoznali detaljnije sa kompanijom i poslovnim uredom.

U svakom slučaju izbor je vaš. Ja sam osobno odmah krenuo sa 105$ jer jako dobro znam prepoznati odličnu priliku, a ovo je PRILIKA ŽIVOTA. 

Možda nikada više više nećete imati priliku poput ove. Svaki dan koji prolazi, šanse da ćete propustiti vlak postaju sve veće. I dok vi razmišljate da li se uključiti u ovakvu jednu poslovnu mogućnost… neki vaši sugrađani upravo zarađuju novac jer naš tim raste iz dana u dan (a još nismo ni krenuli javno u promociju).

Ako prije registracije želite sa mnom obaviti direktan razgovor u kojemu bih vam na dodatne stvari odgovorio, možete me kontaktirati na broj iznad, a možemo dogovoriti i direktan Skype razgovor “lice u lice”. 

skype– Ako imate Skype dodajte me klikom na moje skype ime ovdje → danijel.kruljac

ODGOVORI NA PITANJA

Siguran sam da imate mnogo pitanja i zato slobodno posjetite kompanijsku stranicu gdje se nalaze odgovori:

KLIKNI I VIDI ODGOVORE https://infaceinvestgroup.com/hr/pitanja-i-odgovori

InFace Invest Group

Što nas sve očekuje:

 • Seminari UŽIVO u Rovinju i Beogradu

 • Novi platni procesori za još lakšu registraciju

 • Web shop, vlastita društvena mreža, kriptovaluta i još mnogo toga…

Vidimo se na slijedećoj razini,

P.S. Ova Vam je obavijest stigla i na email

 

Kliknite na ikonu + pored određenog pitanja na koje želite vidjeti odgovor

Koliku zaradu je moguće ostvariti?2020-10-21T11:09:31+00:00

Video promocija poslovne mogućnosti koju ste pogledali na OVOJ STRANICI je rađena na projekciji što bi bilo kad bi svaki član u prvom mjesecu doveo tri člana i nakon toga više nikada nikoga. Prema tom modelu potrebno je 14 mjeseci za popunjavanje vlastite matrice u kojoj su svi članovi uplatili puni iznos franšizne ulazne naknade i u tom periodu se može zaraditi oko milijun dolara.

Međutim, normalno da će biti ljudi koji će u prvom mjesecu učlaniti jednog ili dvojicu ili nijednog člana dok će biti i onih koji će učlaniti 3-4 pa i puno više članova u prvom mjesecu. Jedini uvjet da se ostane u matrici i sustavu je da imate najmanje 1 direktnog člana. Vi ne morate imati 3 člana, niti 14 članova, ali sa samo jednim članom ćete značajno ograničiti visinu svojih zarada. Bit će onih koji će dovesti samo 1 ili 2 osobe, ali i onih koji će ovdje dovesti 20, 30 ili više članova (već sad imamo takve ljude u mreži). Model iz prezentacije jest samo “model”, koji služi da biste lakše shvatili i uvidjeli potencijal mogućih zarada.

Cilj je zapravo učlaniti jednu osobu (u prvih 90 dana) što je preduvjet potpisivanja franšiznog ugovora. To uopće nije teško uz našu pomoć, a i činjenicu da osoba NEMA RIZIKA te da je riječ o maloj početnoj investiciji ($30 ili $105) koja je pokrivena garancijom. Ovdje je bitno ovo poslovanje gledati kao na dugoročni poslovni model, a siguran sam da svatko tko isprati naše upute i uloži minimalno truda može ostvariti velike rezultate.

Prije svega, realno je očekivati da u prvih 90 dana nećete imati značajniju zaradu. Svi moraju shvatiti da ako uđu sa 30$, da je period od samo 30 dana, vrlo vjerojatno, nedostatan da bi akumulirao zaradu od 25$ za iduću nadogradnju. To nije nikakav problem, osim što će član morati čekati onoliko koliko je potrebno da se skupi tih 25$ u rezervnom novčaniku, za iduću nadogradnju. Isto vrijedi i za treću nadogradnju od 50$.

Zbog toga je daleko bolja opcija da budući član odmah uplati 105$, jer tako osigurava nadogradnju za prve 3 razine u rokovima od po mjesec dana. Uostalom, on je tako odmah na 30% referal bonusa, umjesto na samo 10%.

Ovo je biznis na zdravim i stabilnim temeljima koji se razvija od nule do iznimno velikih zarada. To je apsolutno prirodan i normalan proces, za razliku od nekih sustava, u kojima u početku ljudi zarađuju puno, da bi im zarada svakog mjeseca padala.

No, kao što ne treba uveličavati tako ne treba ni ublažavati iznose. Tako smatramo da svatko tko se malo potrudi može vrlo brzo doći do mjesečnih isplata od preko $1000, a zatim, kako vam se puni matrica i povećava zarada, istovremeno si gradite karijeru na način da ste već sa tri direktna člana u poziciji da zarađujete $10.000 mjesečno, a na statusu DIJAMANTA i zarade od $100.000 mjesečno. Hoće li to biti za 12, 18, 24 ili više mjeseci ovisi o vašem trudu i našem ZAJEDNIČKOM radu na promociji ove odlične poslovne mogućnosti.

Više o karijernim statusima i mogućnosti zarade pogledajte u VIDEO PROMOCIJI na ovom linku:

https://mojinternetposao.com/inface-invest-group/
Čime se bavi kompanija InFace Invest Group Ltd i na koji način ostvaruje profit?2018-11-03T19:00:11+00:00

Kompanija InFace Invest Group bavi se;

 • Stvaranjem online poslovno društvene zajednice kroz franšizni model poslovanja u kojem naši članovi kao franšizeri sudjeluju u stvaranju zajednice te kao takvi sudjeluju u raspodjeli profita. Franšizeri dobivaju svoj vlastiti prostor na stranicama portala naše kompanije gdje koristeći naš softverski program stvaraju svoje online društvene zajednice koje zajedno čine jednu veliku poslovno-društvenu zajednicu odnosno brand “SFT21“.  Za navedeno franšizeri plaćaju ulaznu i redovnu franšiznu naknadu koja se raspodjeljuje među franšizerima sukladno pravilima raspodjele profita što je jedan od primarnih načina na koji se ostvaruje zarada (profit)
 • Razvojem novih sistema poslovanja
 • Start-up kompanijama
 • Razvojem vlastite socijalne mreže (SFToYou)
 • IT poslovanjem
 • Edukacijom članova kroz InFace Sveučilište
 • Te još mnogim drugim poslovima o kojima ćete biti pravovremeno obaviješteni
Da li je potrebno neko predznanje za pristup kompaniji InFace Invest Group Ltd?2018-11-03T18:58:15+00:00

Nije potrebno predznanje da bi bili uspješni član našeg Sistema SFT21. Dovoljna je volja i želja za učenjem i usavršavanjem vašeg sadašnjeg ili budućeg načina poslovanja. Kroz nadogradnju u našem sistemu dobivate edukativne pakete InFace University tako da je potrebno samo da slijedite korake i upute kako bi postigli zadovoljavajuće rezultate.

Što daje 90 dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem?2018-11-03T18:45:38+00:00

Garancija na zadovoljstvo poslovanjem u prvih 90 dana uz 100%-tni povrat uložene investicije u tom periodu, najveća je moguća garancija koju jedna kompanija može dati svojim članovima.

Od trenutka registracije pa u narednih 90 dana kompanija daje istu mogućnost svakom registriranom članu da po isteku 90-tog dana samostalno odluči da li želi odustati od daljnjeg poslovanja ili želi poslovanje nastaviti.

Smatramo da je 90 dana dovoljno dug period u kojemu svaki član ima i više nego dovoljno vremena, da bez ikakvog rizika započne sa radom te da prouči sve dostupne informacije o kompaniji i poslovanju kompanije odnosno o svemu što bi ga moglo interesirati a kako bi donio vlastitu odluku o nastavku poslovanja potpisivanjem franšiznog ugovora.

Po isteku 90-tog dana obaveza je svakoga člana da klikom na link odluči da li želi prekinuti poslovanje ili želi nastaviti poslovanje.  Rok za odluku je u narednih 10 dana odnosno po isteku 100-tog dana od dana registracije.

Ukoliko član iz bilo kojega razloga, bez obaveze obrazlaganja takve odluke, želi odustati od nastavka poslovanja, kompanija se obavezuje u roku od 24-48 sati /max. 5 radnih dana) izvršiti povrat investiranog iznosa u cijelosti te ga briše sa zauzete pozicije.

Član koji je klikom na link odustao od poslovanja po proteku garantnog roka nema pravo ponovo se registrirati u narednih 180 dana.

Koji je proizvod kompanije?2018-11-09T12:21:22+00:00

Osim početnog InFace sveučilišta sa edukativnim materijalima čija vrijednost informacija sadržanih u njima višestruko prelazi vrijednost franšizne ulazne naknade, vrlo brzo starta i društvena mreža SFToYou, web shop, vlastita kriptovaluta i još mnogo toga. 

Bitno je naravno napomenuti da je jedan od glavnih izvora prihoda stvaranje online-poslovno društvene zajednice kroz franšizni model poslovanja u kojem članovi kao takvi sudjeluju u raspodjeli profita. Franšizeri dobivaju svoj vlastiti prostor na stranicama portala kompanije gdje koristeći naš softverski program stvaraju svoje online-društvene zajednice koje zajedno čine jednu veliku poslovno-društvenu zajednicu odnosno brand “SFT21“.

Za navedeno franšizeri plaćaju ulaznu i redovnu franšiznu naknadu koja se raspodjeljuje među franšizerima sukladno pravilima raspodjele profita što je jedan od primarnih načina na koji se ostvaruje zarada (profit). Prije svega, važno je naglasiti da ovo nije MLM poslovni sustav i mi NE tražimo suradnike tog tipa, nego ljude koji žele postati franšizeri kompanije koji će imati udio u svim aspektima njena poslovanja. Nešto slično se događalo kada su se pokretali projekti poput Bitcoina, Facebooka (usput rečeno kod FB je njihov proizvod jedino društvena mreža). Tko je tada bio dovoljno mudar da prepozna ogroman potencijal tih projekata, taj je sada milijunaš.

U svakom slučaju nemate nikakvog rizika i možete sami testirati sustav te pregledati sve što kompanija nudi svojim članovima.

Kako se registrirati ako nemam karticu, tj. u blokadi sam?2020-10-21T11:31:23+00:00

Ako ste iz Hrvatske postoji opcija da u Addiko banci dobijete PrePaid MasterCard karticu koja ne podliježe ovrhama i blokadama, niti imate bilo kakvih mjesečnih troškova za nju. Čak i ako niste klijent te banke možete dobiti njihovu karticu te na nju sami stavljati novčani iznos koji vam je potreban. 

Također, odlična opcija je i prepaid Visa kartica iz HPB (Hrvatska Poštanska banka).

https://www.hpb.hr/gradanstvo/kartice/prepaid-kartice

Ako niste iz RH, provjerite da li možete dobiti sličnu karticu u vašoj državi, no uvijek postoji mogućnost da vaš sponzor uplati novac pozajmicom za vašu aktivaciju, što ćete se prethodno dogovoriti.

Više informacija o Addiko PrePaid kartici pogledajte na ovom linku: 

https://www.addiko.hr/gradanstvo/kartice/mastercard-prepaid-refresh-kartica/

 

Go to Top