(VIDEO) “Zašto smatram da je forum svinjac?”

U ovom članku, kao niti u videu, ne govorim loše o Forumu kao servisu za razmjenu mišljenja, nego ISKLJUČIVO o onim pokvarenim osobama koje na tom servisu i na toj platformi iznose klevete, laži i uvrede, a skrivaju se iza nadimaka. Moja zamjerka forum servisima je što nemaju veću kontrolu nad takvim stvarima, te po mom mišljenju, ignoriraju činjenicu da njihova platforma služi za iznošenje laži i kleveta. 

U ovom videu dajem svoje mišljenje o forumu i ljudima koji ondje pod izmišljenim anonimnim nadimcima bez argumenata i činjenica iznose laži i klevete.

Nazivam ih malim praščićima jer su to kukavice koje skrivaju identitet. Skrivaju se iza ekrana jer znaju da bi u suprotnome odgovarali za klevetu. Ako ne želite biti dio tog svinjca i osoba ste koja razmišlja svojom glavom onda vam čestitam.

POGLEDAJTE VIDEO:


Podržite ovaj kanal time što ćete kliknuti SUBSCRIBE (i ikonu zvonca) ispod videa kako biste bili obaviješteni svaki puta kada snimim novi video.

Ili kliknite na ovaj gumb i pretplatite se (besplatno je) na moj YouTube kanal:

Također slobodno u komentar ispod videa ostavite svoje mišljenje o forumu i vaše iskustvo, bilo pozitivno, bilo negativno.

A evo i pravi razlog zašto ljudi skrivaju svoje podatke kad iznose klevete: 


Narodne novine br. 125 07.11.2011 Kazneni zakon: Članak 149.

1)Tko pred drugim za nekoga iznese ili pronese neistinitu činjeničnu tvrdnju koja može škoditi njegovoj časti ili ugledu, znajući da je neistinita,

kaznit će se novčanom kaznom do tristo šezdeset dnevnih iznosa.

(2)Tko djelo iz stavka 1. ovoga članka  počini putem tiska, radija, televizije, računalnog sustava ili mreže, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je ono postalo pristupačno većem broju osoba,

kaznit će se novčanom kaznom do petsto dnevnih iznosa.


Sve drugo je prodavanje mu*** pod bubrege…  😉 

Sapienti sat – Pametnome dosta.

Podijeli znanje