Izrada web stranice koje vam povećavaju zaradu

Pozdrav ekipa,

Nije me bilo neko vrijeme. Ne zato jer sam bio lijen pisati ili snimati nove video uratke, nego upravo suprotno.

Bio sam super zauzet sastancima koje odrađujem za korisnike u svom WebDimension timu, kao i izradom web stranice.

U ovom članku bih se osvrnuo na jedan sajt koji sam već duže vrijeme planirao izraditi i sada je dovršen. Radi se o ponudi koja je ponajprije namijenjena svima onima koji trebaju svoju Web stranicu – brzo, povoljno i kvalitetno. 

Naime, zadnjih je godina primjetan veliki rast potražnje za web stranicama. Čini se kako je i na ovim našim prostorima postalo ljudima jasno da ukoliko nisu sa svojom ponudom prisutni na internetu, ne mogu biti uopće konkurentni na brzo rastućem tržištu. 

Izrada kvalitetne web stranice nije lak posao…

I mnogi logično žele pronaći nekoga tko će to napraviti umjesto njih. Primjetio sam da su tri stvari ljudima bitne kada odluče imati Web stranicu.

  • Žele da to bude BRZO, a ne da čekaju i do mjesec dana da bude dovršena.
  • Žele da to bude POVOLJNO jer nemaju baš svi veliki budžet predviđen za to, a cijene izrade web stranica se kreću između 3.000 i 10.000 kuna u prosjeku ovisno o projektu.
  • I najbitnije, žele da njihova web stranica bude KVALITETNA, a ne da brzina izrade i jeftina cijena utječu na njen izgled i funkcionalnost.

Vodeći se tom idejom da Internet stranice trebaju biti dostupne svima, neovisno o informatičkom predznanju i financijskim mogućnostima kreirao sam ovaj sajt gdje možete pogledati kako i vi možete već danas do svoje web stranice kakvu ste oduvijek željeli imati. 

Kliknite na sliku ili na gumb ispod i zatražite ponudu za svoju vlastitu web stranicu. 

izrada web stranice

Želim svoju Web stranicu ODMAH