Feedburner je odličan alat koji omogućuje posjetiteljima vaše web stranice da se

pretplate putem emaila na vaš Blog.

feedburner

Što to znači?  Znači da ćete im ponuditi opciju da unesu email i da, svaki puta kad vi objavite novi članak, oni na svoj email dobiju poruku u kojoj ih se obaviještava da je autor članka (vi) objavio novi sadržaj.

Na slici desno možete vidjeti Feedburner formu koju sam postavio na moju stranicu:

Meni je ovo fenomenalan način da od jednokratnog posjetitelja, koji je na neki način došao do vaše web stranice, učinite vjernog čitatelja. Isto tako morate imati na umu da, koliko god vaši članci bili super i korisni, nemaju svi vremena svaki dan provjeravati jeste li objavili novi članak, a na ovaj način će točno znati kada trebaju doći na vaš blog.

Najljepše od svega je da je ova usluga BESPLATNA i svatko tko imalo drži do sebe u online svijetu trebao bi imati ovu opciju na svojoj web stranici. Upravo zato sam izradio kratki video tutorijal da vam pokažem kako da na vašu stranicu u par minuta postavite Feedburner:

POGLEDAJTE VIDEO:

Za jasniji pregled odaberite prikaz videa u punom ekranu klikom na uvećanje

U videu sam za primjer uzeo stranicu sigurnazaradanainternetu.com, a vi ćete naravno staviti URL adresu svoje stranice. Kao što ste vidjeli u videu (ili već znate ako ste se pretplatili na moj Blog) nakon što osoba ispuni Feedburner formu na email joj dođe poruka gdje je potrebno da klikne na link da potvrdi pretplatu.

I to je to. Svaki puta kad vi napišete novi članak vaš će čitatelj porukom biti informiran o tome. Ovako izgleda primjer jedne takve poruke:

feedburner-email

Primatelj poruke može vrlo jednostavno jednim klikom na naslov vašeg članka doći direktno na vašu web stranicu i pročitati što ste zanimljivoga napisali.

E da, ono najbitnije – opravdajte očekivanja onih koji su se pretplatili na vaš blog tako da svaki vaš članak bude vrijedan čitanja. Jer ako on to bude vrlo je vjerojatno da će ga mnogi htjeti podijeliti s drugima.

Omogućili ste im da sadržaj podijele, zar ne?

Ako niste pročitajte ovaj članak:—> www.mojinternetposao.com/male-tajne-marketinga/  (pssst…Taktika br. 3)

Podijeli znanje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •