Koji je najbolji Autoresponder?

  • Updated
  • 4 mins read

Koji je najbolji Autoresponder?

81-814390_review-icon-vector-png-transparent-png-removebg-preview (1)

Odabir kvalitetnog Autorespondera je ključan ako se bavite internet marketingom. U ovom članku ću vam pokazati koji je najbolji Autoresponder. 

Recenziju autoresponder sustava radim na temelju osobnog iskustva. To znači da sam navedene autorespondere i sam isprobao i koristim u mom internet poslovanju. Za one koji nisu upućeni što je autoresponder savjetujem da pročitaju ovaj članak gdje sam o tome već pisao, ali evo ukratko: 

Autoresponder znači točno to kako i kaže sam naziv, dakle automatski odgovor. To je sustav koji automatski šalje e-mail poruke osobama koje ostave svoju email adresu u kontakt formu na vašoj web stranici. 

najbolji autoresponder

Jednom kad postavite sustav, on održava komunikaciju sa vašim potencijalnim suradnicima/klijentima bez da ste vi mrdnuli prstom. 

Također, ljepota autorespondera je da ćete vi samo jednom unaprijed unijeti set poruka (recimo 20-ak poruka) i one će se slati automatski svakom vašem novom pretplatniku u vremenskim intervalima koje ste vi podesili. 

Autoresponder, dakle, odrađuje posao umjesto vas čak i dok vi spavate. 

Osnovna prednost korištenja autorespondera je povezana s činjenicom da je većini ljudi potrebno sedam puta reći o usluzi ili proizvodu prije nego se odluče poduzeti konkretnu akciju. Ok, idemo sada vidjeti moje favorite kad je riječ o autoresponderu:

LISTA NAJBOLJIH AUTORESPONDERA: 

1. AllinOneProfits 

Zašto preporučam ovaj autoresponder: 

  1. Mogućnost unosa NEOGRANIČENOG broja poruka, i NEOGRANIČEN broj pretplatnika za istu cijenu (ovo je jako bitno jer kod većine kompanija se cijena usluge povećava kako raste broj emailova koje imate na listi – uglavnom 10$ mjesečno do 500 pretplatnika, 20$ do 1000 pretplatnika, itd…) 
  2. Praćenje statistike i jasan pregled aktivnosti vaših pretplatnika (možete u svakom trenutku vidjeti tko vam se upisao na listu, kada, preko kojeg linka i preko koje stranice je došao i sl.) 
  3. Uz autorespoder IMATE I HOSTING za smještaj vaše domene! Ovo je ogromna vrijednost dodana bez povećanja cijene. 
  4. Unaprijed dizajnirane ulazne web stranice (Splash Capture page). 

Cijena paketa usluga stoji svega 10$ mjesečno i nisam nigdje drugdje vidio da se ovolika vrijednost daje za toliko nisku cijenu. Da ne spominjem da kompanija daje i veliku mogućnost zarade, a već s prvom preporukom svi ovi alati su za vas besplatni.

Želite Kreirati AIOP autorespoder?

Da biste se registrirali i dobili moje bonus poklone kliknite na gumb ispod:

2. Mailer Lite

Jedan od najkvalitetnijih Autorespondera. MailerLite je odličan autoresponder za profesionalce u internet poslovanju. I ja ga koristim na ovoj web stranici.

Postoji dosta drugih newsleter autoresponder servisa, no moj je savjet da istražite ova 2 koja sam naveo i da ne gubite previše vremena na istraživanje. AIOP ili MailerLite su moje primarne preporuke, odaberite onaj koji vam se više sviđa – sigurno nećete pogriješiti.

Ja koristim oba, no AIOP prvenstveno jer mi donosi zaradu, dok je MailerLite ipak kvalitetom nešto moderniji, ali ima svojih mana, a jedna je zasigurno ta da ne odobravaju svačiji account jer ne vole MLM ili affiliate sisteme. Tako da je lako moguće da vas MailerLite odbije, ali ako se time bavite s AIOP nećete imati problema.

Želite Kreirati MailerLite

Kako funkcionira zarada u AIOP-u ?

Vrlo jednostavno. Svaki neparni (1.,3.,5., ..itd) referal (član) koji se registrira na vašu preporuku je vaš direktni koji vama donosi 100% profit svaki mjesec kada obnovi svoje članstvo. 

Ako se pitate, a što je sa onim parnim (2., 4., 6., …itd), e pa on se proslijeđuje vašem sponzoru, tj, osobi koja je vama preporučila AIOP i od njega nemate nikakav profit. 

To ne treba gledati kao lošu stranu ovog affiliate programa, već morate imati na umu da će i vaši direktni članovi proslijeđivati svoje parne uvijek vama. 

Da li ćete zarađivati 10$ mj., 100$, 500$ ili više ovisi o vama i o tome koliko se mislite posvetiti ovom affiliate programu, te naravno i o vašim marketinškim sposobnostima.

Ocjena
0
Danijel Kruljac

O Danijelu

Bavim se Affiliate partnerskim marketingom već 10 godina i ostvarujem pasivnu zaradu online. Doživio sam mnogo pozitivnih (ali i negativnih) iskustava. I zbog toga odvajam scam od provjerenih realnih prilika za zaradu. Isprobavam manje ili više rizične projekte, tako da vi ne morate gubiti vrijeme i novac!

Leave a Reply