Koji je najbolji Autoresponder?

Odabir kvalitetnog Autorespondera je ključan ako se bavite internet marketingom. U ovom članku ću vam pokazati koji je najbolji Autoresponder. 

Recenziju autoresponder sustava radim na temelju osobnog iskustva. To znači da sam sve navedene autorespondere i sam isprobao i koristio u mom internet poslovanju. Za one koji nisu upućeni što je autoresponder savjetujem da pročitaju ovaj članak gdje sam o tome već pisao, ali evo ukratko: 

Što je Autoresponder?

Autoresponder znači točno to kako i kaže sam naziv, dakle automatski odgovor. To je sustav koji automatski odgovara na e-mailove osoba koje ostave svoj email u kontakt formu na vašoj web stranici. I ne samo to.

Jednom kad postavite sustav, on održava komunikaciju sa vašim potencijalnim suradnicima/klijentima bez da ste vi mrdnuli prstom. Također, ljepota autorespondera je da ćete vi samo jednom unaprijed unijeti set poruka (recimo 20-ak poruka) i one će se slati automatski svakom vašem novom pretplatniku u vremenskim intervalima koje ste vi podesili. Autoresponder, dakle, odrađuje posao umjesto vas čak i dok vi spavate.

Osnovna prednost korištenja autorespondera je povezana s činjenicom da je većini ljudi potrebno sedam puta reći o usluzi ili proizvodu prije nego se odluče poduzeti konkretnu akciju. Ok, idemo sada vidjeti moju listu top 3 autoresponder sustava: 

LISTA NAJBOLJIH AUTORESPONDERA:

  1. AllinOneProfits

 Zašto preporučam ovaj autoresponder:

  • Mogućnost unosa NEOGRANIČENOG broja poruka, i NEOGRANIČEN broj pretplatnika za istu cijenu (ovo je jako bitno jer kod većine kompanija se cijena usluge povećava kako raste broj emailova koje imate na listi – uglavnom 20$ mjesečno do 500 pretplatnika, 40$ do 1000 pretplatnika, itd…)
  • Praćenje statistike i jasan pregled aktivnosti vaših pretplatnika (možete u svakom trenutku vidjeti tko vam se upisao na listu, kada, preko kojeg linka i preko koje stranice je došao i sl.)
  • Uz autorespoder IMATE I HOSTING za smještaj vaše domene! Ovo je ogromna vrijednost dodana bez povećanja cijene.
  • Unaprijed dizajnirane ulazne web stranice (Splash Capture page). 

Cijena paketa usluga stoji svega 10$ mjesečno i nisam nigdje drugdje vidio da se ovolika vrijednost daje za toliko nisku cijenu. Da ne spominjem da kompanija daje i veliku mogućnost zarade, a već s prvom preporukom svi ovi alati su za vas besplatni

Kako da se registrirate i postavite Autoresponder

Da biste se registrirali i dobili moje bonus poklone kliknite na ovaj link ispod:

www.allinoneprofits.com/?id=danijel 

2. SendX

I sam koristim ovaj newsletter autoresponder na svojim stranicama i jako sam zadovoljan. Moderan, jednostavan i sa mnoštvom potrebnih opcija. Za prvih 1000 pretplatnika na listi je besplatan, dok se kasnije naplaćuje.

SendX je kvalitetom vrhunski i svakako odličan izbor. Imate opcije kreiranja lijepih Opt-in formi i praćenje svih statističkih podataka o vašim pretplatnicima na listi. Možete vidjeti čak i tko je kliknuo na određeni link u vašoj poruci i sl. Mjesečno iznosi samo 7,49$ što je odlična cijena za ovako kvalitetan autoresponder.

Također imate pravo na 500.000+ besplatnih fotografija koje možete koristiti u vašim e-mail marketinškim kampanjama. Ova značajka će vam uštedjeti bezbroj sati na web stranicama u potrazi za pronalaženjem idealne fotografije.

Osim kampanja putem e-pošte, imate mogućnost potpuno automatizirati svoje e-mail kampanje. I to u samo nekoliko klikova.

3. Mailer Lite

Jedan od kvalitetnijih Autorespondera. MailerLite je kvalitetan autoresponder kako za amatere, tako i za profesionalce u internet poslovanju. 

Postoji dosta drugih newsleter autoresponder servisa, no moj je savjet da istražite ova 3 koja sam naveo i da ne gubite previše vremena na istraživanje. AIOP ili SendX su moje primarne preporuke, odaberite onaj koji vam se više sviđa – sigurno nećete pogriješiti. 

Ako zatrebate bilo kakvu pomoć, savjet ili asistenciju slobodno mi se javite. 

 

✨ALATI✨

OVE STVARI MENI DONOSE NOVAC!

Među prvima sam na Googlu kada tražite internet posao. Ostvario sam financijsku slobodu baveći se Afilliate Marketingom. Kaže se da “ako želite biti uspješni samo pitajte uspješnog čovjeka kako je to postigao.”  E pa, ovdje vam OTKRIVAM koje ALATE, POSLOVNE MODELE i TAKTIKE koristim! Samo to isto upotrijebite i vi.

.

Ostanimo u kontaktu

PRATITE ME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Leave a Reply