Kontakt

👋 Tu sam za vaša pitanja!

Pošaljite mi poruku ili pitanje! Očekujte moj odgovor unutar 24h. (ponekad i do 48 sati jer jako puno upita stiže)

Napišite kako vam mogu pomoći

Slobodno me kontaktirajte

Moj cilj je da vas na ovim stranicama naučim korak-po-korak kako da ostvarite pasivni prihod na internetu.

Pasivni prihod zapravo znači da ste se potrudili u startu, uredili web stranicu, postavili sve potrebne alate i zatim ubirete plodove tog rada.

Drago mi je da sada sva svoja iskustva mogu podijeliti s vama kako bi vam pomogao da smanjite poslovni stres i ostvarite dodatni profit.

✨ALATI✨

OVE STVARI MENI DONOSE NOVAC!

Među prvima sam na Googlu kada tražite internet posao. Ostvario sam financijsku slobodu baveći se Afilliate Marketingom. Kaže se da “ako želite biti uspješni samo pitajte uspješnog čovjeka kako je to postigao.”  E pa, ovdje vam OTKRIVAM koje ALATE, POSLOVNE MODELE i TAKTIKE koristim! Samo to isto upotrijebite i vi.

Za izradu Web Stranice se možete obratiti nama ako želite Brzu i Kvalitetnu Uslugu.

No, možete i sami steći znanje …

Na našem WordPress Web Dizajn tečaju naučit ćete kako urediti vlastitu web stranicu – za svoju tvrtku, proizvod ili uslugu koju nudite. Pokazat ćemo vam korak-po-korak kako u roku samo 48h dizajnirati profesionalnu web stranicu. 

BLOG

Posjetite ovu sekciju kako biste ostali u toku. Na ovoj stranici, ali i kroz sve moje Blog članke cilj mi je pokazati vam na koji način možete pretvoriti svoju strast u posao, a snove u realnost.

.

Ostanimo u kontaktu

PRATITE ME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA