Izbor za NAJ RADNIKA 2020-te

Projekt Mali svjetionik i ove godine donosi izbor za NAJ RADNIKA.

“Mi vjerujemo u važnost svih ljudi, i malih i velikih. Ako na bilo koji način promiču vrijednosti poštenja i rada, njihova priča zaslužuje biti ispričana! Želimo u prvi plan staviti jednostavne i vrijedne ljude koji stoje na tim vrijednostima jer nas one, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize. Ali trebaju nam živi primjeri koji će nas nadahnuti i pokrenuti, trebaju nam svjetionici.

Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene. Nije sve u novcima, ali financijska pomoć je još uvijek pomoć, zato mi na ovaj način želimo, barem malo, pomoći dobrim radnicima.”

Profesorica iz Slavonije ušla u TOP 10

Ovaj članak pišem na mom portalu jer mi je drago da je moja najbolja prijateljica ušla u finale ove godine. Čistačici otvoriti vrata dok donosi kavu,starijim kolegama ili čak učenicima. Nije bitno kome je pomoć potrebna,uvijek je spremna pomoći! Među učenicima je omiljena kao i među 90 posto radnih kolega! (Još uvijek postoje i oni koji smatraju da nastavnik mora biti samo autoritet,a nikako prijatelj s učenicima). Ali ona je prvo prijatelj, pa tek sve ostalo. To je i najbitnije,u svemu prvo biti čovjek.

POGLEDAJTE VIDEO:


Na broj 666 999 pošaljite SMS sa riječ Kandidat1 (bez razmaka)

Možete poslati neograničen broj poruka, a glasati možete SMS-om do 09.11.2020. do 20:00h.

Cijena poruke je 3,72kn

Kod nas se često čuje: „Ne možeš promijeniti svijet!“, zbog toga mnogi nikada ne pokušaju. Mi vjerujemo da se svijet može mijenjati i da naše društvo treba tu promjenu. No promjene su lakše kada se možemo ugledati na nekoga ili nešto.

Podijeli znanje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •