Kako vrijeme leti. Čini se kao da je jučer bilo kada sam pročitao knjigu koja mi je promijenila način razmišljanja i krenuo u avanturu zvanu affiliate poslovanje i mrežni marketing. 

Bila je to ljubav na prvi pogled

Pomisao da sam mogu utjecati na to koliko ću zaraditi i koliko ću raditi, za mene je bila fantastična.

Oduševio sam se ostvarivanjem pasivnih prihoda i zarazio time. Nakon početničke greške i kreiranja besplatne web stranice (to je neslavno završilo, i pisao sam o tome ovdje), krenuo sam u ozbiljniju akciju. Registrirao domenu mojinternetposao.com, zakupio hosting po uputama koje sada i vama pokazujem na ovoj stranici – a sve dalje je pustolovina. 

Kao i u svemu početak je uvijek najteži. Sve mi je bilo novo, ali sam jednostavno “gutao” knjige o uspjehu, učio od drugih, iskusnijih. Učio na svojim pogreškama, probao raditi u raznim kompanijama na samom startu. Nisam tada shvaćao važnost fokusa. Učio samostalno kako napraviti web stranicu u WordPressu jer nisam htio ovisiti o nekome drugome. I nakon svega toga – vrijedilo je i isplatilo se. 

Rezultat svega je 5 godina portala MojInternetPosao.com

Moja misija i vizija je bila da i drugima pokažem kako zaraditi i koje tehnike primjeniti za što veći uspjeh. Neki od najboljih i najčitanijih članaka na portalu kao što su; kako napraviti web stranicu, kako naručiti Payoneer karticu, MLM vs Piramida, nastali su jer ste vi to tražili. Vaši komentari mi puno znače. I na tome vam hvala!

Kao što sam i napisao u prvom članku na ovom blogu davne 2012. godine ovaj sajt ne bi bio to što je bez vas – vjernih starih i novih čitatelja. 

I za ovu 5-godišnjicu sam odlučio dati jedan vrijedan POKLON. Ostavite komentar ispod ovog članka na temu što je za vas mrežni marketing, što za vas znači financijska sloboda. To može biti jedna riječ, a možete se i slobodno raspisati. Odabrat ću nasumičnim programom nekoliko osoba kojima ću se povratno javiti na email i dati jedno super iznenađenje.

Za zajednički uspjeh i narednih 5 godina!

Podijeli znanje
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •