Tko je Danijel Kruljac ?

POZDRAV!

Moje ime je Danijel Kruljac, živim u Zagrebu i profesionalno se bavim DIGITALNIM MARKETINGOM i affiliate poduzetništvom.

Smatram se sretnom osobom jer vidim kako Moj Internet Posao, koji sam praktički pokrenuo od nule, iz dana u dan raste i donosi mi sve veći pasivni prihod.

Završio sam Filozofski fakultet i kratko sam vrijeme predavao u školi, ali vrlo brzo sam shvatio da mi klasično zaposlenje neće donijeti financijsku slobodu.

Tada sam povukao najpametniji potez u životu – odlučio biti “sam svoj šef” i pokrenuti vlastiti biznis. Sada mi je jedino žao da to nisam i ranije učinio. 

Viđen u medijima

Neki od medija koji su pisali o Danijelu

OVE STVARI MENI DONOSE NOVAC!

Među prvima sam na Googlu kada tražite internet posao. Ostvario sam financijsku slobodu baveći se Afilliate Marketingom. Kaže se da “ako želite biti uspješni samo pitajte uspješnog čovjeka kako je to postigao.”  E pa, ovdje vam OTKRIVAM koje ALATE, POSLOVNE MODELE i TAKTIKE koristim! Samo to isto upotrijebite i vi.

ZAŠTO MOJ INTERNET POSAO ?

Jer želim sada svoje znanje prenijeti i tebi, prijatelju, bilo da se već baviš online poslom ili si tek početnik.

Želim da uspiješ i da ti informacije sa ove web stranice donesu profit. Moraš znati da je znanje izneseno na ovom Blogu prikupljeno na mojim i tuđim pogreškama koje su koštale puno vremena, znoja i novca.

Drži se praktičnih savjeta sa ove web stranice, jer oni PROVJERENO DONOSE ZARADU SVIMA KOJI IH PRIMJENJUJU.

A zašto ti otkrivam sisteme koji mi omogućavaju da zarađujem popriličan novac, pa čak i dok spavam (sve je na autopilotu)?

1

Želim više sretnih ljudi

Možda misliš da je klišej, ali ako ti zaradiš i sretan si, tada ću i ja zaraditi. Želim ljudima približiti konkretan (korak-po-korak) AFFILIATE (partnerski) program i sve potrebne alate koji im u kratkom roku imaju potencijal donijeti ozbiljan novac bez da se ubijaju od posla.

2

Želim iz posla izbaciti sve "muljatore"

… koji na internetu lažno obećavaju bogaćenje preko noći putem nekih sumnjivih internet sistema, a u biti “prodaju maglu”. Želim vam uštedjeti vrijeme, novac i pokazati da jedino kroz AFFILIATE i digitalni marketing možete ostvariti ozbiljan profit.

3

Želim razbiti stare mitove

Hoću razbiti mit o internet poslovanju kao o “posliću” koji ne donosi ozbiljan novac. Ako slijediš sisteme i taktike iznesene na ovoj web stranici rezultati će biti nevjerojatni! Pogotovo ako se držiš ALATA koje ti preporučam kao provjerene i sigurne.

Što drugi kažu o Danijelu?

Ostanimo u kontaktu

PRATITE ME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA