U novim prostorijama InFace Invest Group kompanije održan je event povodom puštanja nove SFT21 aplikacije te je održana dodjela certifikata zaslužnim liderima.

Hello World👋 – Oni koji su s nama zadnje dvije i pol godine znaju šta to znači. Vrijeme je da se otvorimo Svijetu i da 🌎 Svijet upozna našu viziju, a svi koji to prepoznaju da budu zajedno s nama njeni sudionici.

Više o kompaniji InFace Invest Group možete doznati klikom na ovaj link.

Pogledajte video koji će vam u par minuta dočarati dijelić fantastične atmosfere koja je vladala puna dva dana (03./04. 07. 2021.). Imali smo razlog za dvostruko veselje jer je bilo tu i prosidbe 💍( čestitke našem Zoranu i Verici 💕), a također čestitke i svim liderima koji su postali certificirani.
Želim više detalja o InFace

Meni posebno bitan detalj je napredak (direktor marketinga) u karijeri internet poslovanja, koja je u punom sjaju zasjala nakon što sam prije 2,5 godine upoznao InFace Invest Group kompaniju i dobio mogućnost biti dio ovog moćnog franšiznog koncepta.

Svoje prethodno znanje akumulirano tokom posljednjih 10 godina profesionalnog bavljenja network marketingom sam stavio u službu gradnje karijernog statusa u InFace kompaniji, kreirao sam edukacije, održavao sastanke za svoje članove tima, izrađivao web stranice, mentorirao buduće lidere, radio na razvoju naše SFT21 poslovno-društvene zajednice …

Nisam to radio kako bi to netko prepoznao ili dodatno nagradio, već da stvorim za sebe financijsku slobodu i izvore pasivnog prihoda. Razumio sam da mogu postati uspješan jedino ako i drugima pomognem da ostvare rezultat. No, kako to obično u životu biva, pogotovo u ovoj industriji gdje jedino vaš rad govori o vama, netko je to prepoznao. 

A što me očekuje dalje? Što očekuje kompaniju InFace Invest Group? Kako bi rekao Zoran … “Dajte sebi na maštu.”

Ako želiš uspjeh, dobrodošao si !

Jednostavno – stanje na internetu u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i susjednim zemljama nikada nije bilo povoljnije za primjenu ovih sistema. Internet u našim krajevima nikada nije bio posjećeniji, a tu je i ekonomska kriza i ljudi shvaćaju da više ne mogu ovisiti o državi već se sami moraju pobrinuti za sebe i svoju obitelj. A, što je bolje nego krenuti u internet (franšizno) poslovanje koje ne zahtjeva rizik i velika ulaganja (za razliku od otvaranja i troškova obrta ili firme).

Sada je prilika za iskoristiti ovu SAVRŠENU PRILIKU i doći do novca.

Upravo zato, vrijeme je da reagirate odmah. Naučite tajne od mene koji sam već riskirao da bi otkrio točno što djeluje najbolje.

Za zajednički uspjeh!

Ispunite kontakt formu

  
Podijeli znanje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •