Ako čitate ovu stranicu to znači da ste dio našeg InFace Invest Group tima. Cilj mi je ovdje vam dati podršku, provjeren nacrt uspjeha i pokazati kako da uspješno vodite svoj SFT21 biznis.

Time što ste postali aktivni član dolaze zanimljivi zadaci, ali i hrpa zabave i uzbuđenja, te naravno u konačnici, ostvarenje vaših ciljeva.

Neću vas “maziti” već izvući iz vas sve što je potrebno da uspijete u ovome. Cilj je stvoriti od vas LIDERA! Ja i vi ćemo ovoga puta uspjeti. ZAJEDNO. Pobijedit ćemo krizu i sve ono što vam je do sada možda stajalo na putu, a vi ćete zaraditi veliki novac!

Akcija je jedino što može donijeti rezultate.

Podijelio sam ovu početnu EDUKACIJU po danima pa krenimo u DAN 1:

1Upoznajte svoje poslovanje

Velika greška početnika u poslovanju je da preskoče prvi korak gdje je potrebno da nauče što je više detalja o poslovanju odmah čim su postali član. I onda im se dogodi da ih netko nešto upita i oni ne znaju odgovoriti, zbune se, a ponekad čak drugoj osobi (koja uopće nije u biznisu niti ima pojma o čemu se uopće radi) daju za pravo jer niti sami nisu sigurni u ono što pričaju. Tada im druga osoba “pametuje”, dolazi do nesigurnosti, a nerijetko i do odustajanja od promoviranja. 

A sve se to moglo izbjeći jednostavnom edukacijom i upoznavanjem s vlastitim biznisom. A kada imate znanje, tada imate i SIGURNOST. Ne samo u poslovanje, nego i u sebe. A kada imate sigurnost, imate i SAMOPOUZDANJE. A tada odašiljete jednu potpuno drugačiju vibraciju, vibraciju uspjeha kojoj drugi ne mogu odoljeti. I zato krenimo:

Obavezno više puta pročitajte sve odgovore na pitanja i probajte što više shvatiti sa razumijevanjem. Ono što ne shvatite ili vam zatreba dodatno objašnjenje slobodno se javite svom mentoru ili direktno meni na email: danijel@infaceinvestgroup.com.

Kada od nekoga dobijete bilo kakvo pitanje na koje ne znate, ili niste sigurni kako odgovoriti, ne ustručavajte se kontaktirati vašeg mentora. Također vas pozivam da se pridružite u našu zajedničku Facebook grupu SAMO za SFT21 AKTIVNE korisnike, te i ondje možete postaviti upit i dobiti brzi odgovor. 

Kliknite na gumb ispod i zatražite pristup u grupu.

NAPOMENA: Kako bismo zaštitili grupu od spamanja i raznih zlouporaba OBAVEZNO je odgovoriti na 2 pitanja koja će se od vas tražiti prilikom odobrenja u grupu. Ako ne odgovorite na ta pitanja NEĆE vam biti odobren pristup grupi. Pitanja su jednostavna: “koji je vaš SFT21 username (korisničko ime)?” i “Jeste li platili jedan od ulaznih paketa?“. Pitanja su tu kako bismo bili sigurni da su nam u grupi samo AKTIVNI članovi. 

 
InFace Invest Group - SFT21
Facebook Group · 3 člana
Pridruži se grupi
Grupa edukacije za sve aktivne korisnike InFace Invest Group kompanije te SFT21 poslovnog koncepta. Ovo nije službena kompanijska grupa niti stranica....
 

Iako u vašem SFT21 poslovnom uredu pod opcijom MARKETING imate savjete i upute kako preporučiti poslovanje, mi smo odlučili da članovima u timu pomognemo dodatno na način da vam za simboličnu cijenu od 5€ godišnje (35 kn) izradimo PROFESIONALNU WEB STRANICU kojom možete i drugima približiti ovu nevjerojatnu poslovnu priliku. 

Na web stranicu između ostaloga postavljamo: 
– profesionalnu Avada WordPress temu: vrijednost 60$
– profesionalni FormCraft plugin za kontakt formu: vrijednost 36$

Na web stranicu stavljamo naravno vaše referalne linkove, VIDEO prezentacije i sve detaljne informacije o poslovanju. Ona vam uvelike olakšava promociju.  

Nakon što ste unijeli podatke u kontakt formu, klikom na gumb NARUČI, sistem će Vas prebaciti na platni procesor Gumroad,  gdje je potrebno izvršiti online kartično plaćanje za dovršetak narudžbe.

Nakon zaprimljene uplate u roku do 48 sati isporučit ćemo Vam vašu web (capture) stranicu na  Vaš email. U slučaju da nemate mogućnost plaćanja karticom, slobodno me kontaktirajte direktno (+385912222594 / Viber ili WhatsApp) kako bih Vam poslao podatke za uplatu direktnom bankovnom transakcijom. 

Nekoliko NATUKNICA za kraj prvog dana:

  • Svakako najprije ovu mogućnost pokažite najbližima (brat, mama, sestra, najbolji prijatelj, i sl.) jer i oni imaju sigurno svoje ciljeve do kojih žele doći, a nemaju način na koji to ostvariti. Vi ste ti koji im možete taj način i tu priliku pokazati, a na njima je hoće li prihvatiti ili ne. Ne brinite ako možda ne shvate. Vrijeme će sve pokazati i prije ili kasnije bit će s vama u biznisu. Naravno da je bolje za njih da su prije tu jer tada će prije i zaraditi veliki novac. 

  • Ne zanemarite moć PRIJATELJSKIH LINKOVA koje imate u svom SFT21 uredu (pod opcijom MREŽA → DIREKTNI REFERALI → imate ispod gumb POZOVI NOVOG KORISNIKA PRIJATELJSKIM LINKOM ) Kada se osoba preko tog linka registrira, odmah ima puni pristup portalu i zauzela je poziciju, te osoba ima 30 dana da sve pregleda, uvjeri se u moć sistema i ovog poslovnog modela te da se nadogradi sa 30$ ili 105$ ukoliko želi postati punopravni AKTIVNI član. Također VELIKA PREDNOST ove kompanije je nešto što nitko drugi nema i to naglasite ljudima – GARANCIJA POVRATA NOVCA U ROKU 90 DANA. Znači nitko nema rizika da proba i vidi o čemu je ovdje riječ. A ovo je, budite sigurni kada vam kažem, NAJBOLJI POSLOVNI KONCEPT NA INTERNETU i poslovanje koje će nama svima donijeti velike zarade i financijsku slobodu.  

  • BITNO: Ovdje možete u Word dokumentu preuzeti poruku koju možete iskoristiti kao predložak ili ju iskopirati te putem email-a poslati vašim prijateljima kako biste im preporučili ovu poslovnu mogućnost. 

    Preuzmi poruku

Na DAN 2 NE KREĆITE PRIJE nego ste obavili i pregledali sve iz DANA 1. Preskakanje određenih radni, moglo bi vas dovesti do greške u koracima i zato smatramo da je bitno slijediti redoslijed kako biste imali što veći uspjeh. 

Kada ste spremni krenimo u DAN 2 pritiskom na ovaj gumb ispod: 

IDEMO NA DAN 2