SFT21 – Definitivno najveći poslovni projekt na internetu s naših prostora!

sft21_inface_invest_group

Biznis koji je zaobišao sve probleme s kojima se susreću ostali internet poslovi.

Ako ste ikada radili (ili radite) nekakav network posao, onda ste se susretali s ovim: 

 • Uvijek je postojao rizik od toga da izgubite veliki novac, a da ništa značajno ne zaradite
 • Jedna noga (linija) vam je uvijek bila jača i novac je stalno bio “na čekanju” jer nikako niste uspijevali postići balans
 • Uvijek su oni “ispod” tzv “mali”, hranili one “iznad”, tzv, “velike”
 • Bilo je teško postići kvalitetnu duplikaciju i mnogi članovi tima su bili neaktivni
 • Nije bilo kvalitetne podrške mentora ili kompanije da vas vodi i pomogne vam
 • Niste uspijevali postići stabilne pasivne prihode, a kamoli financijsku slobodu

E pa, nadam se da ste spremni na REVOLUCIJU u poslovanju jer RJEŠENJE je stiglo, i ono se zove – SFT21

Osobno sam na ovakvu priliku čekao, pa slobodno mogu reći, od kada sam krenuo u affiliate poslovanje. A u industriji sam već preko 7 godina. Ostvario sam uspjeh u raznim poslovanjima, ali sada po prvi puta imam priliku, a vi ZAJEDNO sa mnom, biti na početku jedne velike priče. Poslovnog modela koji ima potencijal nadmašiti sve do sada viđeno. 

No, pustimo činjenice i argumente da govore, a ne da ja tu sipam lovorike. Jer svatko “svoga konja hvali”, ali činjenice su ono što presuđuje. 

I zato OBAVEZNO pogledajte ovu VIDEO PROMOCIJU! Ovo je možda i najbitnija stvar koju ste pogledali u zadnje vrijeme i nemojte to olako shvatiti. 

Ispunite kontakt formu pri dnu stranice i pogledajte VIDEO promociju

Kada sam od bliskog kolege i mentora među prvima čuo za ovu mogućnost, isprva sam reagirao onako “ma, vjerojatno još jedna prilika, ali idem poslušati“. Ali, kada sam u direktnom razgovoru vidio sve detalje kompenzacijskog plana malo je reći da sam se ODUŠEVIO

I shvatio sam da ovo NIKAKO NE SMIJEM PROPUSTITI! Uvijek govorim da najviše košta propuštena prilika, a imam osjećaj da kada bi ovo propustio bio bih kao oni koji su propustili kupiti dionice Facebooka na samom početku dok je malo tko shvaćao što će on postati. 

Zašto je bitno reagirati što prije?

Kompanija InFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao starta sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, vlastita kriptovaluta, vlastita društvena mreža (SFToYou) te vlastiti platni procesor i još mnogo toga.

Posebnost ovog sustava:

 • NEMA RIZIKA

  90-dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sustav i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA.

 • Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.

 • Model umrežavanja i raspodjela profita te sistemska škola sa 7 razina.

Ako ste pogledali VIDEO PROMOCIJU iznad…

Onda vam je jasno zašto je bitno odmah krenuti u akciju. U tijeku su (pred)registracije i mnogi lideri s naših prostora su već dio tima, a s obzirom da ovdje nema “onaj iznad ili onaj ispod” kao što je to drugdje, nego da svi ZAJEDNO gradimo tim i SVI ZAJEDNO radimo kao jedan onda nadam se shvaćate kolika je to prednost za sve koji će nam se pridružiti.

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i krenete ostvarivati zarade od $5.000, pa i preko $10.000 mjesečno i više, onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika. 

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost. 

sft21

Ukoliko ste odlučili da želite biti ZAJEDNO sa mnom u ovom projektu, ili jednostavno želite više informacija, javite mi se:

 • direktno na email: [email protected]
 • ili ispunite ovu kontakt formu i javit ću vam se povratno sa više informacija o poslovanju te sa detaljima kako izvršiti registraciju.

Ispunite kontakt formu

  
 • Također me možete kontaktirati i na telefon/Viber/WhatsApp: +385(0) 91 2222 594 

Ako prije registracije želite sa mnom obaviti direktan razgovor u kojemu bih vam na dodatne stvari odgovorio, možete me kontaktirati na broj iznad, a možemo dogovoriti i Skype razgovor. 

skype– Ako imate Skype dodajte me klikom na moje skype ime ovdje → danijel.kruljac