Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i napokon krenete ostvarivati ozbiljne zarade (preko 2.000$ mjesečno i više), onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

OK, ako i dalje čitate ovaj tekst onda niste među 60% onih koji su zatvorili ovu stranicu i nisu stigli dalje od naslova jer ih je “uplašila” cifra koju sam naveo. Ne krivim ih. Od malih nogu su učeni lošim uvjerenjima da moraju naporno raditi cijeli život za mizernu plaću. Vama čestitam, jer ste svjesni da je itekako moguće ostvariti financijsku slobodu. 

Nisam se ovdje odlučio navesti PUNI POTENCIJAL zarade, ali ću vam ga osobno pokazati ukoliko mi odlučite vjerovati.

Iza nas je 20 godina edukacije, istraživanja, proučavanja, usavršavanja i stalnog nadograđivanja postojećeg znanja i vještina u poslovima koji uključuju IT poslovanje, financijska ulaganja, istraživanja tržišta, marketing i internet poslovanje uopće. Sve to je rezultiralo osnivanjem kompanije i jedinstvenom poslovnom ponudom sa kojom se na ”velika vrata” želimo predstaviti Vama, našim budućim poslovnim suradnicima.

InFace Invest Group (SFT21) – Definitivno najveći poslovni projekt na internetu s naših prostora!

sft21_inface_invest_group

Moje ime je Danijel Kruljac, dio menadžmenta kompanije, a ovo je FRANŠIZNI online poslovni model genijalan u svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti namijenjen svima koji žele pokrenuti svoje vlastito internet poslovanje.

NEMA RIZIKA

Našim članovima, budućim franšizerima ponudili smo poslovanje bez ikakvog mogućeg rizika, odnosno garanciju na zadovoljstvo poslovanjem koja Vam pruža mogućnost da po isteku 90-tog dana odlučite da li želite poslovanje nastaviti ili želite odustati od poslovanja, uz 100%-tni povrat uložene investicije u tom periodu.

Poslovanje bez rizika dovoljan je razlog da nam se pridružite!

SFT21 Business Concept

Biznis koji je zaobišao sve probleme s kojima se susreću ostali internet poslovi. 

Ako ste ikada radili (ili radite) nekakav internet posao, onda ste se susretali s ovim: 

  • Uvijek je postojao rizik od toga da izgubite veliki novac, a da ništa značajno ne zaradite
  • Jedna noga (linija) vam je uvijek bila jača i novac je stalno bio “na čekanju” jer nikako niste uspijevali postići balans
  • Uvijek su oni “ispod” tzv “mali”, hranili one “iznad”, tzv, “velike”
  • Bilo je teško postići kvalitetnu duplikaciju i mnogi članovi tima su bili neaktivni
  • Nije bilo kvalitetne podrške mentora ili kompanije da vas vodi i pomogne vam
  • Niste uspijevali postići stabilne pasivne prihode, a kamoli financijsku slobodu

E pa, nadam se da ste spremni na REVOLUCIJU u poslovanju jer RJEŠENJE je stiglo

Možda toga u ovom trenutku niste svjesni, ali ovo je jedna od onih prilika kakve se u životu pojavljuju jednom u 20 godina. Tko ovo prepozna sada u ovom trenutku, bit će bogat čovjek.

Osobno sam na ovakvu priliku čekao, pa slobodno mogu reći, od kada sam krenuo u internet poslovanje. A u industriji sam već preko 7 godina. Ostvario sam uspjeh u raznim poslovanjima, ali sada po prvi puta imam priliku, a vi ZAJEDNO sa mnom, biti na početku jedne velike priče. Poslovnog modela koji ima potencijal nadmašiti sve do sada viđeno.

No, pustimo činjenice i argumente da govore, a ne da ja tu sipam lovorike. Činjenice su ono što presuđuje. 

I zato OBAVEZNO pogledajte ovu VIDEO PROMOCIJU! Ovo je možda i najbitnija stvar koju ste pogledali u zadnje vrijeme i nemojte to olako shvatiti.

Ostavite IME i E-MAIL u kontakt formu i ODMAH vam stiže VIDEO PROMOCIJA sa svim detaljima

Ispunite kontakt formu