U suradnji s kolegom franšizerom Predragom Maslešom snimio sam video pod nazivom “7 šokantnih činjenica o InFace Invest Group kompaniji”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Više informacija i detalja pogledajte na ovom linku:

KLIKNI OVDJE I DOZNAJ

Mi smo prva i trenutno jedina kompanija na svijetu koja je stvaranje društvene mreže i online zajednice pokrenula kroz franšizni model poslovanja. Jasno nam je da je to na “prvu“ teško shvatiti jer nitko nikada prije nas nije tako pokrenuo stvaranje društvene mreže ili online zajednice.

Kako bi shvatili što to znači i što radimo uzet ćemo za primjer svima poznatu društvenu mrežu – facebook.
Vlasnik kompanije Mark Zuckerberg prije 15 godina (2004) osmislio je, kreirao i pokrenuo ideju, stavio je na internet – mi smo ideju proširili i njemu omogućili da bude jedan od najbogatijih ljudi na svijetu.

E sad… Zoran Lazarevic i Mladen Pejić (suvlasnici kompanije IFIG) su došli do druge ideje u kojoj su stvari posložene malo drugačije.

Znam, reći ćete; “Da, ali u facebook sam se prijavio besplatno a tu kod vas moram platiti startni paket!“ Istina u drugim ste kompanijama svojevoljno i besplatno, svjesno ili nesvjesno, sudjelovali u razvoju njihovih mreža bez ikakve novčane nadoknade za taj posao (koliko god on veliki ili mali bio) dok u našoj morate platiti franžizu kako bi sudjelovali u stvaranju svoje društvene mreže na stranicama našega portala odnosno u stvaranju naše zajedničke poslovno-društvene zajednice.

I ono što je za naše članove najbitnije, kao naši franšizeri sudjelujete u raspodjeli profita naše kompanije.

💰 SFT21 je brand, naziv naše poslovno-društvene zajednice koja je temelj našeg franšiznog poslovanja. Naši članovi – franšizeri unutar te zajednice imat će na raspolaganju korištenje naše društvene mreže “SFtoYou“ sudjelovat će u razvoju našega webshopa, a samim time će imati mogućnost dodatne zarade na više načina, moći će koristiti našu kripto valutu kao platežno sredstvo unutar sistema te će imati pravo sudjelovanja u razvoju svakoga investicijskog projekta kojega namjeravamo pokrenuti.

S obzirom da je naša priča kompleksna i kao takva obuhvaća više zasebnih projekata nemoguće je letimičnim pregledom ustanoviti što i kako radimo. Upravo smo zbog toga razloga svakome našem članu – korisniku dali 90 dnevnu garanciju kako bi u tom periodu istražili i proučili sve što bi ih moglo interesirati i kako bi potom donijeli vlastitu odluku.

Do danas je našu ideju prepoznalo preko 10.000 članova koji su potpisivanjem ugovora postali naši franšizeri. To je broj koji svakodnevno raste.

Uspjeh pojedinca u našem sistemu je rezultat sinergijskog rada svakog pojedinog člana naše kompanije što nikada ni jednoj kompanija prije nas nije uspjelo – stvoriti zajednicu u kojoj nema crosslinea i u kojoj svi članovi rade na ostvarenju jednog te istog cilja.

Ovo je naše životno djelo koje je u startu stvarano sa najboljim namjerama, za sveopće dobro naših članova. Ovo je kompanija u kojoj smo potrošili sate i sate, mjesece i godine radeći na svemu ovome. – Mladen Pejić, Zoran Lazarević

Podijeli znanje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •