UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE

Pravne napomene

Sadržaj na web stranicama www.mojinternetposao.com zaštićen je autorskim pravima. Vlasnik domene i portala www.mojinternetposao.com je Danijel Kruljac. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.mojinternetposao.com, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.mojinternetposao.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka autora ovog portala Danijela Kruljca ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu autoru portala ili bilo kojoj trećoj strani.

Pravila o privatnosti

Autor portala se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Ova stranica može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi na stranici. Ostavljeni podaci će se koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja korisnika na njegov zahtjev, te se neće prosljeđivati trećim osobama ili koristiti u bilo koje druge marketinške svrhe. Autor portala se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Osobni podatci korisnika čuvaju se sve dok korisnik ne zatraži brisanje njegovih osobnih podataka iz baze podataka, a korisnik to ima pravo učiniti u bilo kojem trenutku.

Korisnici koji su dobrovoljno ostavili svoje ime i email adresu putem newsletter kontakt forme te dali privolu da od autora portala primaju poruke putem autoresponder /newsletter sustava mogu se u bilo kojem trenutku samostalno odjaviti sa newsletter liste klikom na unsubscribe link koji se nalazi u podnožju svake poslane poruke.  Na taj način njihovi podaci se trajno brišu iz našeg sustava.

Kolačići (Cookie Policy)

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na ovim stranicama, Moj Internet Posao pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala prilikom prvog otvaranja stranica u mjesec dana. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja stranice.

Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića, a nastavkom pregleda i korištenja stranica, korisnik daje svoju suglasnost.

Odricanje od odgovornosti

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Autor portala se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Autor ove stranice nema nadzor nad navedenim podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama od trećih strana uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Autor portala je na najbolji mogući način iznio informacije koje mogu pomoći u ostvarivanju zarade. Podrazumijeva se da ste razumna osoba koja razumije da se “preko noći” nemoguće obogatiti u bilo kojem biznisu. Ne promoviram shemu brzog bogaćenja i to na više mjesta na stranici spominjem.

Nema garancije nikakve da ćete vi uspjeti ostvariti identičan uspjeh kao autor portala ili bilo tko spomenut na stranici www.mojinternetposao.com jer će to ovisiti isključivo o vama. Kompanije koje se spominju na stranici www.mojinternetposao.com nude veliki potencijal zarade, no o vama ovisi hoćete li te mogućnosti iskoristiti i koliko ćete truda uložiti. Nivo uspjeha koji ćete postići koristeći načine zarade navedene na stranici www.mojinternetposao.com ovisit će isključivo o vašim sposobnostima, financijskim mogućnostima, poznavanju marketing strategija i vremenu koje ćete uložiti u to da postanete uspješan affiliate (internet) poduzetnik (networker). I zbog toga autor portala ne može garantirati koliko ćete i da li ćete zaraditi, niti bi to direktno ili indirektno garantirao.

Autor portala zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Autor portala zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.mojinternetposao.com. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na ovoj stranici smatra se da ste upoznati s uvjetima korištenja.