Posebna Ponuda: WordPress Web Dizajn Tečaj

Naučite Kako Izraditi Sve Vrste Web Stranica Za Samo 48h

Pokazat ćemo vam korak-po-korak sve da naučite kako kreirati, dizajnirati i unovčiti svoje znanje izrađujući profesionalne web stranice. 

POZOR: Ova posebna ponuda može isteći bilo kojeg trenutka. Iskoristite ju sada 👇

5/5

Izrada Web Stranica

Izrada Web Shopa

Dizajnerski Predlošci

Gradnja Newsletera

Kako će vam ovaj tečaj koristiti

Bez obzira da li ste početnik koji tek ulazi u svijet web dizajna i treba vlastitu web stranicu ili već imate nešto iskustva i želite znanje usavršiti na razinu da postanete profesionalac i unovčite naučene vještine – ovo je TEČAJ ZA VAS. 

Kroz seriju sveobuhvatnih i opsežnih, ali razumljivih video tutorijala vodimo vas za ruku – od samih osnova do naprednijih znanja izrade web stranica. 

Profesionalni Web Dizajn
Naučit ćete kako sami osmisliti i postaviti vlastiti web site - za svoju tvrtku, obrt, proizvod ili uslugu koju nudite. Pokazat ćemo vam korak-po-korak kako.

Od Početnika do Profesionalca
Čak i ako ne stojite dobro s tehničkim vještinama, ne poznajete kodiranje - BEZ BRIGE. Učimo vas sve detaljno na jednostavan i razumljiv način.

Unovčite Naučeno Znanje
Odmah nakon tečaja možete ponuditi izradu weba drugima kao freelancer jer ćemo vas naučiti sve od starta; od zakupa domene do dizajna web sajta.

Postat ćete WordPress EXPERT Web Dizajner !

Gledat ćete nam preko ramena i naučit ćete svaku opciju WordPressa; od uređenja postova, blogova, pagesa, izbornika, raznih dizajna tema, podešavanje svih najbitnijih plugin dodataka i SEO optimizacije.

Vrijedni Bonusi

Uz Tečaj ćete dobiti i izuzetne bonuse: U vrijednosti od više stotina eura - sve BESPLATNO!

10x Brže

10x Brže

Gotovi za Vas urađeni Dizajni Web Stranica

Dajemo Vam već gotove dizajn predloške, izrađene od strane profesionalaca web dizajna. Treba Vam web stranica za vaš frizerski salon, automehaničarku radionicu, osobni blog ili bilo što drugo... Jedan klik miša je dovoljan da predložak postavite i imate gotovu web stranicu!

10x Profesionalnije

10x Profesionalnije

Premium Video Player

VidFlows Video player je premium softver koji se prodaje po cijeni od 247€. Uz ovaj tečaj izrade web stranica dobijate ga potpuno besplatno! Ovaj bonus će samo još kratko vrijeme biti dostupan.

Postanite WP Stručnjak

Preko 10 godina iskustva u izradi profesionalnih web stranica pretočili smo u tečaj koji na strukturiran i LAKO RAZUMLJIV način to znanje prenosi na vas.

Recite zbogom skupim web dizajnerima i programerima

Web dizajneri nisu jedini koji mogu napraviti pristojnu poslovnu web stranicu.

Stvarnost je takva da izrada web stranice nije tako teška kao što se čini! Ovaj tečaj pokazat će vam da ste sposobni sami stvoriti profesionalnu poslovnu web stranicu – baš kao i mnogi drugi studenti – nakon što naučite vještine iz ovog korak-po-korak TEČAJA.

Zamislite da imate web stranicu koja izgleda točno onako kako vi želite i vašim kupcima na unikatan način priča vašu priču i viziju, jer nitko ne poznaje vaše poslovanje toliko dobro kao vi.

Vaši posjetitelji mogu imati ugodno iskustvo surfanja po vašoj web stranici jer ste naučili kako pametno organizirati sadržaj na svojoj web stranici, čineći tako posjetiteljima jednostavnim pronalaženje ključnih podataka koje traže.

I što je najvažnije, imate potpunu kontrolu upravljanja vašom web stranicom onako kako vi to želite.

Nakon pohađanja ovog tečaja naučit ćete točno kako to ostvariti za sebe i svoje poslovanje. Bilo da se radi o promjeni sadržaja vašeg web mjesta, dodavanju dodatnih slika ili ažuriranju podataka za kontakt, znat ćete kako to učiniti lako – bilo kada želite.

Nema više frustrirajućeg odgađanja i čekanja neodgovornih web dizajnera jer imate vještine da to napravite sami.

Čak i ako ste novi u WordPressu, do kraja ovog tečaja, naučit ćete točno kako pokrenuti potpuno funkcionalnu i unikatno dizajniranu profesionalnu web stranicu. I ne samo to, već ćete znati kreirati web stranice za svoje klijente i to znanje naplatiti. 

Ovaj tečaj Vas u roku 48h transformira u PROFESIONALCA u izradi web stranica

Iskoristite Posebnu Ponudu već Danas

Jednokratna Uplata - Doživotni Pristup

Regularna cijena: 399 €

97 €

OVA PONUDA MOŽE ISTEĆI U BILO KOJEM TRENUTKU

GRAM PRAKSE VRJEDNIJI JE OD TONE TEORIJE

Zašto baš ovaj tečaj?

Izrada Web stranica zahtjeva barem osnovne vještine korištenja računala i Interneta.

Na ovom tečaju pomoći ćemo vam naučiti koristiti WordPress CMS platformu pomoću koje ćete moći samostalno izrađivati web stranice. Ne brinite, tečaj Word Press se neće baviti programiranjem, pa je samim tim namijenjen početnicima bez programerskog predznanja

Sam tečaj namijenjen je za početnike tako da ćete vrlo lako moći pratiti nastavni materijal samog tečaja.

Nakon završenog tečaja ovladat ćete svim potrebnim znanjem kako bi i sami mogli kreirati vlastiti web portal.

Korake iz video tutorijala je lako pratiti čak i ako ste početnik. Učitelji su ljudi sa dugogodišnjim radom sa klijentima i mnoge smo početnike pretvorili u profesionalce u WordPress dizajnu i izradi web stranica.

Ovaj tečaj je upravo ono što vama treba jer sa već početnim predznanjem još ćete brže usvojiti sve što ćete naučiti. Naučit ćete unaprijediti svoj postojeći sajt na jedan veći i kvalitetniji nivo. 

Hoćete. Naučit ćemo vas i kako da podignete WordPress web shop /trgovinu. Pokazat ćemo vam kako instalirati shop, urediti stranice i proizvode u e-commerce builderu, urediti kategorije proizvoda, postaviti sustav dostave, naplate, itd.

Ukratko rečeno – naučit ćete urediti kvalitetno web shop internetsko prodajno mjesto na koje ćete biti ponosni. 

Možete platiti putem PayPal-a ili direktno karticom. Jednokratno kartično plaćanje možete obaviti karticom bilo koje banke. Nakon uplate dobijate pristup tečaju i svim materijalima. (max 12h, obično u roku 2h)

Copyright © 2023 WordPress Web Dizajn • Sva Prava Pridržana