Najbolje kartice za blokirane

U današnje vrijeme ima jako mnogo građana koji su pod raznim ovrhama te su im računi i kartice blokirani u domaćim bankama. Iz tog razloga imaju problem kada im netko želi uplatiti novac na račun. Srećom, u današnje vrijeme ima rješenje i za taj problem.

Predstavit ću vam četiri kartice koje su odlične ako želite primati uplate bez straha da će vam itko zblokirati ili ovršiti novac koji će vam sjesti na te kartice. Već sam pisao o Payoneer kartici i kako ju naručiti, ali situacija s tom karticom je da na nju ne možete vršiti privatne uplate niti vam itko može poslati novac na nju. Ta kartica služi samo za online poslovanje i uplate od određenih kompanija za koje radite preko interneta.

Ali, zato su ove odlične. Idemo vidjeti:

1Addiko MasterCard PrePaid

Ako ste iz Hrvatske onda je ova kartica pun pogodak. Možete ju dobiti u poslovnici Addiko banke čak i ako niste njihov klijent. Koštat će vas svega 30 kuna jednokratno (koje možete odmah i potrošiti kada stavite na karticu) i nemate nikakvih daljnih troškova održavanja te kartice. Na nju si možete sami uplaćivati novac, a isto tako na nju vam može uplatiti novac bilo tko iz Hrvatske. Jednostavno ćete mu dati IBAN i vaš poziv na broj.

Sigurna internetska kupnja

Za Addiko prePaid karticu možete registrirati Sigurnu internetsku kupnju i koristiti ju na svim prodajnim mjestima na internetu koja podržavaju sustav plaćanja putem Mastercard SecureCode.

Za više informacija i narudžbu te kartice posjetite stranicu Addiko banke:

https://www.addiko.hr/gradanstvo/kartice/mastercard-prepaid-refresh-kartica/

Također mi je odlična i HPB Visa prepaid kartica. Isti princip kao kod ove Addiko, ali je naručujete u Hrvatskoj Poštanskoj banci i prednost je što je VISA te možete na nju vršiti povlačenje novca sa PayPal-a.

Jedina mana ovih kartica je što na njih ne možete primati uplate iz inozemstva. Ali zato je tu Revolut kartica

4Revolut kartica

Revolut kartica je odlična opcija, i već ju mnogi koriste. Karticu koristim stalno i funkcionira odlično. Prilikom aktivacije kartice birate si vlastiti PIN i novac normalno podižete sa svakog bankomata ili karticom kupujete na svim prodajnim mjestima. Jedino što trebate dati osobi koja vam uplaćuje novac je IBAN koji dobijete nakon što naručite svoju Revolut karticu. Ako prebacujete novac sa Revolut na Revolut onda je transakcija trenutačna i novac bude odmah na kartici.

Proces otvaranja naloga i narudžbe kartice je lak i brz, a meni je kartica na kućnu adresu došla za manje od tjedan dana. Imate i određene premium opcije koje imaju svoju mjesečnu pretplatu, no vi odaberite besplatnu opciju koja vam je sasvim dovoljna.

Naručite vašu Revolut karticu preko ovog linka i ostvarite dodatnih 17 HRK poklona:

https://revolut.com/

 

Naruči REVOLUT karticu
Podijeli znanje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •