Najbolje kartice za blokirane

U današnje vrijeme ima jako mnogo građana koji su pod raznim ovrhama te su im računi i kartice blokirani u domaćim bankama. Iz tog razloga imaju problem kada im netko želi uplatiti novac na račun. Srećom, u današnje vrijeme ima rješenje i za taj problem. 

Predstavit ću vam četiri kartice koje su odlične ako želite primati uplate bez straha da će vam itko zblokirati ili ovršiti novac koji će vam sjesti na te kartice. Već sam pisao o Payoneer kartici i kako ju naručiti, ali situacija s tom karticom je da na nju ne možete vršiti privatne uplate niti vam itko može poslati novac na nju. Ta kartica služi samo za online poslovanje i uplate od određenih kompanija za koje radite preko interneta. 

Ali, zato su ove odlične. Idemo vidjeti: 

1Addiko MasterCard PrePaid 

Ako ste iz Hrvatske onda je ova kartica pun pogodak. Možete ju dobiti u poslovnici Addiko banke čak i ako niste njihov klijent. Koštat će vas svega 30 kuna jednokratno (koje možete odmah i potrošiti kada stavite na karticu) i nemate nikakvih daljnih troškova održavanja te kartice. Na nju si možete sami uplaćivati novac, a isto tako na nju vam može uplatiti novac bilo tko iz Hrvatske. Jednostavno ćete mu dati IBAN i vaš poziv na broj. 

Sigurna internetska kupnja

Za Addiko prePaid karticu možete registrirati Sigurnu internetsku kupnju i koristiti ju na svim prodajnim mjestima na internetu koja podržavaju sustav plaćanja putem Mastercard SecureCode.

Za više informacija i narudžbu te kartice posjetite stranicu Addiko banke:

https://www.addiko.hr/gradanstvo/kartice/mastercard-prepaid-refresh-kartica/

Također mi je odlična i HPB Visa prepaid kartica. Isti princip kao kod ove Addiko, ali je naručujete u Hrvatskoj Poštanskoj banci i prednost je što je VISA te možete na nju vršiti povlačenje novca sa PayPal-a. 

Jedina mana ovih kartica je što na njih ne možete primati uplate iz inozemstva. Ali zato su tu Monese, Wirex ili Revolut  kartice…

2Monese MasterCard 

Monese karticu naručujete preko mobilne aplikacije putem ovog linka:

https://monese.app.link/jf5zz6CPxX?invite=DANIJ428

S obzirom da se radi o otvaranju računa u Velikoj Britaniji (GB) te da naravno ne dolazite osobno u poslovnicu, tražit će vas da potrebne fotografije dokumenata (osobna iskaznica, selfie s osobnom) učitate putem kamere vašeg mobilnog telefona. Ja sam cijeli proces obavio u 10-ak minuta tako da nije ništa komplicirano. 

Karticu sam osobno isprobao i funkcionira odlično. Primao sam nekoliko uplata već (iz Njemačke) i sve je prošlo bez ikakvih problema i novac je u roku 24 sata bio na računu. Prilikom aktivacije kartice birate si vlastiti PIN i novac normalno podižete sa svakog bankomata ili karticom kupujete na svim prodajnim mjestima. Jedino što trebate dati osobi koja vam uplaćuje novac je IBAN koji dobijete nakon što naručite svoju Monese karticu. Ako prebacujete novac sa Monese na Monese karticu onda je transakcija trenutačna i novac bude odmah na kartici. 

POKLON €15

Ako prilikom narudžbe kartice upišete ovaj kod: DANIJ428 onda ćete prilikom vaše prve transakcije odmah dobiti i poklon od €15 koji će biti dodani na vašu karticu.

Naruči MONESE karticu

3Wirex Visa kartica

Ova kartica je posebno zanimljiva jer PayPal svako malo mijenja pravila i u trenutku pisanja ovog teksta opet je onemogućeno povlačenje novca sa PayPal-a na MasterCard kartice. No, povlačenje na VISA kartice uvijek ide besprijekorno glatko. I zato i sam koristim i preporučujem Wirex karticu. Proces narudžbe je sličan kao kod Monese, a naručite ju preko ovog linka: 

https://wirexapp.com/

Isto tako na tu vam karticu može bilo tko iz inozemstva poslati novac. Jedino što trebate dati osobi koja vam uplaćuje novac je IBAN koji dobijete nakon što naručite svoju Wirex karticu. Ako prebacujete novac sa Wirex na Wirex karticu onda je transakcija trenutačna i novac bude odmah na kartici. 

Naruči WIREX karticu

4Revolut kartica

Revolut kartica je također odlična opcija, i već ju mnogi koriste. Kartica je Visa i princip je isti kao i kod Monese i Wirex. I nju također posjedujem osobno kao i prethodno spomenute i koristio sam ju već mnogo puta. Proces otvaranja naloga i narudžbe kartice također je lak i brz, a meni je kartica na kućnu adresu došla za manje od tjedan dana. Imate i određene premium opcije koje imaju svoju mjesečnu pretplatu, no vi odaberite besplatnu opciju koja vam je sasvim dovoljna. 

Naručite vašu Revolut karticu preko ovog linka i ostvarite dodatnih 17 HRK poklona

https://revolut.com/

Isto tako na tu vam karticu može bilo tko iz inozemstva poslati novac. Proces opet isti dajete vaš IBAN i BIC (SWIFT) i to je sve.  

Naruči REVOLUT karticu
Danijel Kruljac
Danijel Kruljac
Truerainmaker Certification Program

OTKRIJTE…

Korak Po Korak, Sigurnu, Dokazanu Formulu

Sa Kojom Svatko Može Zaraditi Desetine Tisuća Dolara

BEZ UKLJUČIVANJA, DOSAĐIVANJA i NAGOVARANJA !

Podijeli znanje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •